Személyközpontú terápia – Fókuszolás-orientált megközelítés

Original price was: 4.725 Ft.Current price is: 3.990 Ft.

Készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: ORI_9786155981715 Kategóriák: , , ,

Campbell Purton

Fordította: Draskóczy Magda

A személyközpontú terápia nagy és több irányú fejlődésen ment át kialakulása, az 1950-es évek óta. A Személyközpontú terápia – fókuszolás orientált megközelítés ismerteti Eugene Gendlinnek, Rogers közeli kollégájának a hozzájárulását ehhez a folyamathoz. Ez az első olyan könyv, amely bemutatja, hogy Gendlin, akinek neve elsősorban a fókuszolásról írt munkáiról ismert, hogyan formálta ki a személyközpontú irányzatnak egy eredeti és izgalmas szemléletét. Campbell Purton részletesen foglalkozik azzal, hogyan viszonyul Gendlin szemlélete a személyközpontú terápia általánosabban ismert képéhez, és hogyan világít rá több ellentmondásra ezen a területen. A könyv felöleli az elméletben megjelenő új gondolatokat, és egyben ezeknek a klinikai gyakorlatra tett hatását is.
A könyv alapvető olvasmány lesz a személyközpontú terápiát tanulók és abban dolgozók számára, de azoknak is érdekes lehet, akik más terápiás irányzatban dolgoznak, mivel Gendlin munkássága arra mutat rá, hogy a személyközpontú elvek a terápia bármely formájában érvényesek.

A személyközpontú terápia- fókuszolás-orientált megközelítésének ezen fordítása a Bloomsbury Publishing Inc-el együttműködésben készült.

Méretek 21 × 14 × 2 cm
Kötészet

Puhatáblás, ragasztott

Kiadás éve

2023

Terjedelem

307 oldal

Termékkategóriák

Kosár