Vásárlási segédlet

 

Belföldi szállítási címre történő vásárlás esetén

1.

Minden könyvünk alatt található egy ár és egy mennyiség rubrika, a mennyiség megadásával és a „kosárba rakom” gomb megnyomásával adhatja meg a rendelni kívánt könyv darabszámát.

2.

A következő ablakból visszatérhet a könyvek böngészéséhez, ha még egyéb könyveket is szeretne rendelni.

3.

Ha kiválasztotta a rendelni kívánt könyveket, a  „pénztár”  gombra kell kattintani. A Pénztár oldalon megadhatja a számlázási és a szállítási címet, illetve jelezheti a személyes átvételt.

A rendelés tartalma részen válassza ki a szállítás módját! Amennyiben kiszállítással kéri a csomagot, úgy szíveskedjen egy átvételi helyet választani a „Válassz egy átvételi helyet” kifejezésre kattintva! Innen egy térképen tudja kiválasztani az Önnek megfelelő címet, valamint a bal felső sarokban a kiszállítást végző szolgáltatót.

Ha kiválasztotta a kívánt címet és szolgáltatót, kattintson az „Átvétel itt” gombra! A rendszer visszaviszi Önt a Pénztár oldalra, ahol kiválaszthatja a fizetés módját. FIGYELEM! A fizetés módja befolyásolhatja a végösszeget!

Fogadja el az Általános Szerződési Feltételeket ( pipálja ki a kis jelölő négyezet a sor elején!) és küldje el megrendelését a „Megrendelés” gombra kattintva!

FIGYELEM! Kérjük pontos adatokat adjon meg a gyors kézbesítés érdekében! Köszönjük!

A szállítás ára a fizetési módtól és a szállítási módtól is függ.

A szállítási idő általában 2-4 munkanap, de elő/utórendelés esetén több is lehet.

A részletes szállítási feltételekről tájékozódjon  a Szállítási feltételek oldalon!