Szállítási feltételek, reklamáció

Papír alapú (hagyományos) könyvek.

A megrendelt könyvek egy héten belül eljutnak a megrendelőhöz. Könyveink kiszállítását a GLS csomagküldő szolgálat végzi. Ők telefonon egyeztetik Önnel, hogy mikor és hová szállítsák a megrendelt könyv(ek)et. A szállítás díja belföldön minden címre fizetési módtól függően 800,- Ft, illetve 1200,- Ft. Külföldre történő szállítás díja a postai díjszabástól függ. A fizetés (belföldi csomag esetén) történhet:

  • utánvétellel, a könyv(ek) kézhezvételekor. Ez esetben a beszedési díj miatt 1200 Ft a szállítási díj. A megrendelésről, szállításról érdeklődhet a 20/2644-836-os telefonszámon vagy az ella.szeker@orioldbooks.com e-mail címen.
  • hitelkártyával, bankkártyával a honlapon. Ennek szállítási díja 800 Ft. Ez esetben postai úton, ajánlott levélként, vagy 2 kg felett csomagként is feladhatjuk megrendelését.

Ezek a feltételek magyarországi szállításokra vonatkoznak. Külföldi kiszállítási igény esetén kérjük egyeztessen a már megadott elérhetőségen!

Szintén előzetes egyeztetés után lehetőség van személyes átvételre is a kiadó székhelyén (lásd levelezési cím), ez esetben nem számítunk fel szállítási díjat.

 

V

e-KÖNYV

A vásárlás menete ugyanúgy kezdődik, tehát kiválasztással és kosárba helyezéssel. E-könyvek fizetése bankkártyával, hitelkártyával illetve átutalással lehetséges. Kártyás fizetés esetén a vásárláskor a megadott e-mail címre elküldünk egy linket, ahonnan az eKönyv 3 napig illetve 3 letöltésig elérhető és közvetlenül az e-olvasóra vagy számítógépre illetve adathordozóra tölthető. Átutalás esetén vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal: Szekér Ella  20/2644-836, ella.szeker@orioldbooks.com, mivel a számlát e-mailban ő fogja elküldeni PDF formátumban, ami alapján az előre utalás történik. A pénz bankszámlánkra történő megérkezésekor küldjük a linket és a jelszót, amivel letölthető az e-könyv. Ezzel jogot nyert a fájl olvasására, tárolására, de annak terjesztésére nem. A vásárlásról a papír alapú eredeti számlát 3 munkanapon belül postázzuk.

Rendelés lemondása, elállás joga

Amennyiben egy beszerzés alatt álló tételt szeretne lemondani, ezt kérjük a + 36 20/2644-836-os telefonszámon, vagy az ella.szeker@orioldbooks.com e-mail címen jelezze.

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól az átvételtől számított 8 munkanapon belül. Írásbeli lemondás esetén elegendő a nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül. Futáros kiszállítás esetén a sértetlen terméket a számlával vagy annak másolatával, saját költségén küldje vissza az Oriold és Társai Kft. címére (1155 Budapest, Szent Korona útja 11. 1./4.  a.), és a megérkezésétől számított 30 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát (a szállítási díjat nem áll módunkban visszatéríteni). Elállás esetén a vevőt csak a visszaküldés költsége terheli. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

e-Könyvek esetén az elállási jog nem gyakorolható.