Szállítási feltételek, reklamáció

Papír alapú (hagyományos) könyvek.

A megrendelések kiszállításához az alábbi szolgáltatókkal állunk szerződésben:

  • GLS futárszolgálat
  • Fáma Futárszolgálat
  • Foxpost
  • Posta, MPL

A megrendelt könyvek – kiszállítás kérése esetén – 3-5 munkanapon belül eljutnak a megrendelőhöz. Az átvétel idejének pontosítása, illetve az előértesítés miatt szükséges egy telefonszám, amit felhívhatnak vagy amire értesítést küldhetnek. A szállítás díja belföldön minden címre fizetési módtól függ.

(Külföldre történő szállítás díja a postai díjszabástól függ.)

  • Utánvételes kiszállításkor a fizetés kézhezvételekor történik. A megrendelésről, szállításról érdeklődhet a +36-20/2644-836-os telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen.
  • Hitelkártyával, bankkártyával a honlapon fizetés esetén: Ez esetben postai úton, ajánlott levélként is feladhatjuk a kisebb csomagokat.
  • Személyes átvétel: A személyes átvétel lehetősége bizonytalan ideig szünetelni fog. Az eddig ilyen módon rendelt könyvek átvételére 2024. június 17-ig van lehetőség.
    Egyeztetési lehetőség:  Szekér Ella +36-20/2644-836-os telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen.

Ezek a feltételek magyarországi szállításokra vonatkoznak. Külföldi kiszállítási igény esetén kérjük egyeztessen a már megadott elérhetőségen!

"

Szállítási díjak, szolgáltatónként

Alább a belföldi csomagküldés árait láthatja, külföldre szállításhoz egyeztetés szükséges.

GLS

Házhozszállítás vagy automata: előre fizetve (bankkártyával vagy átutalással): 1.800,-Ft


Utánvéttel fizetve: 2.400,-Ft

Fáma Futárszolgálat logó

Fáma Futárszolgálat

Házhozszállítás: előre fizetve (bankkártyával vagy átutalással): 1.800,-Ft


Utánvéttel fizetve: 2.000,-Ft

Foxpost

Csomagautomata: előre fizetve vagy az automatánál fizetve egyaránt: 990,-Ft.

Posta

Házhozszállítás esetén előre fizetve (bankkártyával vagy átutalással): 1.800,-Ft


Utánvéttel fizetve: 2.200,-Ft

MPL

MPL postapont, postán maradó, csomagautomata előre fizetve (bankkártyával vagy átutalással): 990,-Ft


Utánvéttel fizetve: 1.390,-Ft

V

e-KÖNYV

A vásárlás menete ugyanúgy kezdődik, tehát kiválasztással és kosárba helyezéssel. E-könyvek fizetése bankkártyával, hitelkártyával illetve átutalással lehetséges. Kártyás fizetés esetén a vásárláskor a megadott e-mail címre elküldünk egy linket, ahonnan az eKönyv 3 napig illetve 3 letöltésig elérhető és közvetlenül az e-olvasóra vagy számítógépre illetve adathordozóra tölthető. Átutalás esetén vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal: Szekér Ella  20/2644-836, [email protected], mivel a számlát e-mailban ő fogja elküldeni PDF formátumban, ami alapján az előre utalás történik. A pénz bankszámlánkra történő megérkezésekor küldjük a linket és a jelszót, amivel letölthető az e-könyv. Ezzel jogot nyert a fájl olvasására, tárolására, de annak terjesztésére nem. A vásárlásról a papír alapú eredeti számlát 3 munkanapon belül postázzuk.

Rendelés lemondása, elállás joga

Amennyiben egy beszerzés alatt álló tételt szeretne lemondani, ezt kérjük a + 36 20/2644-836-os telefonszámon, vagy az [email protected] e-mail címen jelezze.

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól az átvételtől számított 8 munkanapon belül. Írásbeli lemondás esetén elegendő a nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül. Futáros kiszállítás esetén a sértetlen terméket a számlával vagy annak másolatával, saját költségén küldje vissza az Oriold és Társai Kft. címére (1155 Budapest, Szent Korona útja 11. 1./4.  a.), és a megérkezésétől számított 30 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát (a szállítási díjat nem áll módunkban visszatéríteni). Elállás esetén a vevőt csak a visszaküldés költsége terheli. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

e-Könyvek esetén az elállási jog nem gyakorolható.