Szállítási feltételek, reklamáció

Papír alapú (hagyományos) könyvek.

A megrendelés átvétele történhet Foxpost csomagautomatából, vagy szállítási címen, vagy átvehető a kiadó székhelyén is. Foxpost automata kiválasztása vagy szállítási cím megadása vagy személyes átvétel kérése a megrendelés során történik. A Foxpost automatából átvétel díja 990,- Ft.

A megrendelt könyvek – kiszállítás kérése esetén – 3-5 munkanapon belül eljutnak a megrendelőhöz. Könyveink kiszállítását a GLS csomagküldő szolgálat végzi. Az átvétel idejének pontosítása, illetve az előértesítés miatt szükséges egy telefonszám, amit felhívhatnak vagy amire értesítést küldhetnek. A szállítás díja belföldön minden címre fizetési módtól függően 1.250,- Ft, illetve 1.800,- Ft. (Külföldre történő szállítás díja a postai díjszabástól függ.) A szállítási díjak fizetési módtól függően tehát:

  • utánvételes kiszállításkor a fizetés kézhezvételekor történik. Ez esetben a beszedési díj miatt 1.800,- Ft a szállítási díj. A megrendelésről, szállításról érdeklődhet a +3620/2644-836-os telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen.
  • hitelkártyával, bankkártyával a honlapon fizetett csomagok kiszállítási díja 1.250,- Ft. Ez esetben postai úton, ajánlott levélként is feladhatjuk a kisebb csomagokat.
  • személyes átvétel a Kiadó székhelyén lehetséges: 1155 Budapest, Szentkorona útja 11. 1. lépcsőház 4. ajtó, értelemszerűen 0 Ft a szállítási díj. A fizetési mód ekkor is választható, hogy „utánvét”, azaz átvételkor történik, vagy bankkártyával, a honlapon. Az átvételi időpontot egyeztetni Szekér Ellával kell a +3620/2644-836-os telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen.

Ezek a feltételek magyarországi szállításokra vonatkoznak. Külföldi kiszállítási igény esetén kérjük egyeztessen a már megadott elérhetőségen!

V

e-KÖNYV

A vásárlás menete ugyanúgy kezdődik, tehát kiválasztással és kosárba helyezéssel. E-könyvek fizetése bankkártyával, hitelkártyával illetve átutalással lehetséges. Kártyás fizetés esetén a vásárláskor a megadott e-mail címre elküldünk egy linket, ahonnan az eKönyv 3 napig illetve 3 letöltésig elérhető és közvetlenül az e-olvasóra vagy számítógépre illetve adathordozóra tölthető. Átutalás esetén vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal: Szekér Ella  20/2644-836, [email protected], mivel a számlát e-mailban ő fogja elküldeni PDF formátumban, ami alapján az előre utalás történik. A pénz bankszámlánkra történő megérkezésekor küldjük a linket és a jelszót, amivel letölthető az e-könyv. Ezzel jogot nyert a fájl olvasására, tárolására, de annak terjesztésére nem. A vásárlásról a papír alapú eredeti számlát 3 munkanapon belül postázzuk.

Rendelés lemondása, elállás joga

Amennyiben egy beszerzés alatt álló tételt szeretne lemondani, ezt kérjük a + 36 20/2644-836-os telefonszámon, vagy az [email protected] e-mail címen jelezze.

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól az átvételtől számított 8 munkanapon belül. Írásbeli lemondás esetén elegendő a nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül. Futáros kiszállítás esetén a sértetlen terméket a számlával vagy annak másolatával, saját költségén küldje vissza az Oriold és Társai Kft. címére (1155 Budapest, Szent Korona útja 11. 1./4.  a.), és a megérkezésétől számított 30 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát (a szállítási díjat nem áll módunkban visszatéríteni). Elállás esetén a vevőt csak a visszaküldés költsége terheli. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

e-Könyvek esetén az elállási jog nem gyakorolható.