Meseversum

5.000 Ft

Készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: ISBN 978-963-669-001-4 Kategóriák: , , , ,

Csábi Orsolya

Meseterápiás elmélet és gyakorlat

Megjelenés hamarosan!!

Csábi Orsolya alaposan megírt műve a Meseversum® Integratív Meseterápiába kínál bepillantást az Olvasóknak. A könyv középpontjában az egyéni és csoportos meseterápia áll, mely nemcsupán szórakoztat és tanít, hanem mélyebb, terápiás célokat is szolgál. A Meseversum® módszer a Metamorphoses® gyakorlati és elméleti rendszerére épül, és a szerző hosszú évek tapasztalata alapján, kipróbált és bevált rendszert kínál az egyéni és csoportos meseterápiához.
Az Integratív Meseterápia eszköztára gazdag és sokoldalú, és lehetőséget ad a meseterapeutáknak arra, hogy a Meseversum® rendszer eszközeit ötvözzék más terápiás módszerekkel. A könyv nemcsak elméleti alapokat kínál, hanem gyakorlati eszközöket és útmutatókat is ad.
Jelen kötet nemcsak ismeretszerzésre ösztönöz, hanem személyes önmegismerési felfedezésekre is sarkall. Csábi Orsolya könyve így nem csupán az elkötelezett meseterapeutáknak szól, hanem mindazoknak, akik nyitottak az izgalmas és  gyógyító meseterápiás eljárásokra.
A könyv hidat képez a pszicho- és szocioterápiák között, összekapcsolva a kreativitást, a csoportélményt és a hatékony terápiás módszereket. Várhatóan egyre több segítő foglalkozású szakember, pedagógus és szociális munkás nyit a meseterápiák izgalmas gyógyító eljárásai felé, és olyanok is lesznek, akik sikeresen illesztik majd be ezt a sok kreativitással alkalmazható módszert a praxisukba, amennyiben kompatibilis az általuk használt terápiás módszertannal.
Gratulálunk Csábi Orsolyának a könyvéhez, mely nem csupán a szakmát, de az olvasókat is gazdagítja a mesék gyógyító erejének megértésében és alkalmazásában.

Dr. Indries Krisztián

Oldalszám

500

Kiadás éve

2024

Kötészet

keménytáblás

Termékkategóriák

Kosár