Konfliktusok és előítéletek

2.900 Ft

Elfogyott

Cikkszám: ISBN: 978-963-9771-68-0 Kategóriák: , , ,

Barcy Magdolna

 

Konfliktusos, előítéletes, feszült légkörben élünk. A politikai harcok az élet minden területére beszivárogtak. Rossz kedvünk van, és nem látjuk a kiutat. A korábbi, nyugodtabb évek idilli illúzióként lebegnek szemünk előtt. Vajon korábban volt valami, ami lehetővé tette a problémák elfedését, amit a mai helyzet nem tesz lehetővé, és törvényszerű, hogy a konfliktusok felszínre kerültek?

Mit lehet tenni?

Mit tud segíteni a tudomány abban, hogy megértsük helyzetünket? Mi lehet a kiút a kilábalásból? Miért ennyire fontosak az előítéletek és a konfliktusok? Életünk múlik rajtuk, énünket a jelenlegi válságos helyzetben  csak így tudjuk definiálni a másik ellenében?

Ezekről a kérdésekről is szól ez a tankönyv, amiben mindenki talál megfontolandót. Hogyan alakulnak ki a sztereotípiák és előítéletek? Tehetünk-e ezek ellen, vagy emberi valónkból következnek és el kell fogadnunk őket? Hogyan működnek és hogyan oldhatók fel a csoportok közötti ellenségeskedések – legyen szó akár egy osztályterem klikkjeiről, vagy a politikai szimpatizánsokról? Ezekre és sok egyéb kérdésre megtalálja a választ a könyvben!

Letölthető betekintő!
Letöltéshez kattintson a lenti linkre! (pdf)

Beleolvasó

Utolsó példányok.
Kiadás éve

2012

Termékkategóriák

Kosár