Álláskeresők könyve

2.700 Ft

Elfogyott

Cikkszám: ISBN: 978-963-9771-67-3 Kategória:

Szegedi Károly

 

Neked szól ez a könyv, ha állást nemcsak keresni, hanem találni is akarsz. Neked, aki tudod, hogy nagyon sokan keresnek ma állást Magyarországon, közülük sokan készülnek már feladni, és ami rosszabb, sokan vannak, akik fel is adták. Viszont te nem közéjük akarsz tartozni, hanem lépni szándékozol és eredményeket elérni. Jól csinálni.

A mű közvetlen hangvételével, életből vett példáival és újszerű megközelítésével ösztönöz, segít abban, hogy ne veszítsd el reményedet, hanem megtanuld, hogyan ösztönözheted magadat és ugyanakkor használható eszközöket ad. Felráz és provokál, gondolkodásra, együttgondolkodásra késztet Gyakorlatias írás mindenkinek a pályakezdőtől, az állását elvesztetten keresztül a váltani szándékozóig. Végigvezet munkakeresés fontosabb gyakorlati lépésein az elindulástól, a kezdeti lépésektől a célba érésig. Vigyázz, mert meg fog dolgoztatni!

A pszichológus szerző írása attól motiváló és hiteles, mert nem egy oldalról, a karrier tanácsadók, a fejvadászok, az interjúztatók szemszögéből látja és közelíti meg a témát. Éveken keresztül foglalkozott álláskeresők, állásukat elvesztettek gyakorlati támogatásával, képzésével, emellett pályáztatóként és fejvadászként is szerzett tapasztalatokat. Nemcsak az álláskeresők fejével tud gondolkodni, hanem a másik oldal gondolkodásmódját, szempontjait is ismeri.

Letölthető betekintő, és tartalomjegyzék!
Letöltéshez kattintson a lenti linkekre! (pdf)

Beleolvasó
Tartalomjegyzék

Kiadás éve

2012

Termékkategóriák

Kosár