Hogyan válalasszunk pszichoterapeutát?

1.000 Ft

Készleten

Szöveg: Neville Symington; Rajzok: Joan Symington; Szerkesztő: Anrew Symington; Ötletadó: David Symington

A pszichoterápia és a tanácsadás iránti igény nagyobb, mint valaha. Egyre több és több ember jelentkezik pszichoterapeuta-képző és tanácsadói tanfolyamokra, képzésekre; a szakmán belül megkétszereződött a különféle társaságok száma, és mindenki ismer valakit, aki terápiába jár, vagy legalább gondolkodik azon, hogy terápiába menjen. Megfelelő emberek képződnek pszichoteraeutává? Önnek megfelelő pszichoterapeutája van?

„Ez a kis könyv páciensek számára íródott. Cselekvésre késztet. Ne legyen elégedett egy látszólagos kezeléssel. Gyürkőzzön neki, és kérje számon a változást a terapeutájától, akár legyen kész arra is, hogy elmegy egy újhoz. Megéri a fáradságot, hogy a megfelelő személyt megtalálja. A pszichoterápia hosszú és költséges folyamat, gondoskodjék róla, hogy hatékonyan működjön. Az ön felelőssége, hogy megtalálja a megfelelő személyt. Ez a könyv olyan útmutató, ami ebben a keresésben segíti Önt."

Neville Symington klasszikus pszichoanalitikus művek szerzője:

  • Érzelem és lélek, (Emotion and Spirit) ;
  • Nárcizmus: egy új elmélet (Narcissism: a New Theory);
  • Pszichoterapeutává válni (The Making of a Psychoterapist);
  • A józan ész szelleme (The Spirit of Sanity) és
  • Az őrültség egy mintázata (A Pattern of Madness).

Pszichoanalitikusként magánpraxist folytat Ausztráliában.

Joan Symington a Bebörtönzött fájdalom (Imprisoned Pain) szerzője és a Wilfred Bion klinikai gondolkodásmódja (The Clinical Thinking of Wilfred Bion) társszerzője Neville Sygmintonnal egyetemben. Szintén pszichoanalitikusként folytat magánpraxist Ausztráliában.

Andrew és David Symington a fiaik.

Méretek 14 × 21 × 2 cm
Kötészet

Puhatáblás, ragasztott

Kiadás éve

2005

Terjedelem

62 oldal

Termékkategóriák

Kosár